90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Luna Womens Parka 4

Stilfuld parka til kvinder

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 1-2 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.499,00 kr.
1.199,00 kr.
decrease increase

Luna er den ideelle vinterparka til kvinder, der ønsker både stil og komfort på milde vinterdage. Denne parka har en sofistikeret A-form og er fremstillet af et åndbart stof med en mat overflade. Den er samtidig vind- og vandtæt takket være tapede sømme.

Parkaen har en fast hætte, der kan justeres i begge sider, og en fleksibel tovejslynlås foran med beskyttelsesklap og en høj krave for ekstra varme. Justerbare manchetter og en justerbar snorelukning i taljen og forneden giver mulighed for den perfekte pasform.

Med to store forlommer og to inderlommer er der rigelig plads til opbevaring af nødvendige ejendele. Isoleringen i Luna-parkaen består af 100 % genbrugsfibre, og foret er farvet ved hjælp af Solution Dye-teknikken, der er både miljøvenlig og sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionel farvning af polyester- og polyamidstof. Parkaen har også en PFC-fri vandafvisende finish for at skåne miljøet.

Med sit elegante design og avancerede funktioner er Luna den ultimative vinterparka til kvinder, der ønsker både stil og beskyttelse.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk 10.000 mm.
Åndbarhed 5000 G/m2/24h
Polstring 140 g/m²
Didriksons varmeniveau 2/3 Varmt - Dette tøj er varmt og har isolerende egenskaber med en vattering på mellem 100-140 g/m2.
Produkt tags
Filters
Sort
display