90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Björnen Kids Coverall Classic

Didriksons Klassiske Vinterflyverdragt

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 1-2 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.299,00 kr.
1.099,00 kr.
decrease increase

Björnen er den perfekte flyverdragt til børn, der ønsker komfort, stil og beskyttelse i vinterens udfordrende vejr. Denne flyverdragt er fremstillet af et vind- og vandtæt stof med et flot print og er samtidig åndbar med tapede sømme.

Flyverdragten er udstyret med to rummelige forlommer og en mindre brystlomme for praktisk opbevaring. Refleksdetaljer på alle sider sikrer øget synlighed, mens den justerbare hætte og den aftagelige kant af imiteret pels giver mulighed for personlig tilpasning.

Flyverdragtens lynlås er beskyttet af en stormklap for ekstra vind- og vandbeskyttelse. En høj krave med trykknapper og indvendige manchetter med tommelfingerhuller og en løkke til fastgørelse af vanter eller luffer tilføjer ekstra varme og komfort.

Björnen er også udstyret med Extend Size-funktionen, der giver mulighed for at forlænge ærmer og ben med op til én størrelse. Taljen, manchetterne og anklerne kan alle justeres for den optimale pasform. Flyverdragtens isolering er lavet af 100 % genbrugsfibre, og foret er farvet ved hjælp af den miljøvenlige Solution Dye-teknik, der sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionel farvning af polyester- og polyamidstof.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
Åndbarhed4000 G/m2/24h
Polstring140 g/m²
Didriksons varmeniveau2/3 Varmt - Dette tøj er varmt og har isolerende egenskaber med en vattering på mellem 100-140 g/m2.
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

Kids Snow Cup Gloves

Vandtætte og vindtætte varme fingerhandsker
399,00 kr. 299,00 kr.

Didriksons Zelda Kids Jacket

Trendy anorak
549,00 kr. 299,00 kr.
Filters
Sort
display