90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Deuter Futura 23

Komfortabel og praktisk dagtursrygsæk

Mærke: Deuter
Leveringsdato: 1-2 uger
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Deuter Futura 23 er komfort og praktisk vandreglæde i én rygsæk der har stort set alle de gode egenskaber en dagtursrygsæk bør have.

Den har et bæresystem der er så polstret som det bør være i en rygsæk der kommer til at veje op til 10 kg. Det er ergonomisk formet og i ryggen får du et net der gør, at selve rygsækken er løftet væk fra ryggen, så du får godt med luft ind og undgår at svede for meget.
Bæresystemet kan naturligvis justeres en del steder og det kan brystselen også.

Rygsækken har det store rum let tilgængeligt gennem en dobbeltvejs lynlås og der er plads til en væskeblære indeni og naturligvis udtag til slangen i toppen.
I siderne er der plads til yderligere den drikkedunk, eller sammenfoldet regntøj, hvad du end foretrækker at bruge den plads til.

Foran på daypack´en er der en elastisk lomme til de ting der kan tåle vind og vejr og som du skal kunne komme hurtigt til.
Foran er der ligeledes en lynlåslukket lomme med en god organizer, så du har styr på både buskort, rejsekort og nøgler - eller hvis du skal i skoven har du måske energibarer og nøglerne placeret der.

Den leveres inkl. et regnslag der sidder fast i bunden.

Rygsækken er alt i alt en gedigen og meget robust, komfortabel makker til de kortere ture, eller til hverdagen for dig der vil bruge flere penge på at have noget virkeligt godt - hver dag.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Væskeblære forberedtJa
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
RegnslagRegnslag inkluderet
Størrelser og omfang
Vægt1200 gram
Filters
Sort
display