Søg

Buff

Varm hovedet med Buff
Buff er halsrør, bandanaer, huer, headbands og meget mere.
Buff er spansk og Buff er ved at blive et fænomen i hele verden. Et halsrør betegnes ofte som en Buff, uden egentligt at komme fra det catalanske firma.

Historien om Buff


Historien om Buff er historien om en mand der prøvede et produkt han ikke var tilfreds med, og som derfor besluttede sig at gøre det bedre selv.
Det er Catalaneren Joan Rojas der på sine motorcykelture så sig nødsaget til at bruge de halsrør han kunne få fat i dengang. Dels var det til at beskytte halsen mod kulde, dels mod støv og småsten fra vejene.

Joan var ikke tilfreds og besluttede at lave et bedre produkt selv. Hans familie havde en tekstilvirksomhed i Spanien og der var ikke langt fra tanke til handling for den unge katalaner. På teksilvirksomheden forsøgte han sig nogen gange og et af forsøgende var den sømløse tube i microfiber vi idag kender som den originale Buff. Den unikke virksomhed var skabt og på få år voksende den sig ud over landets grænser og til nabolandende det også tog godt imod den.

Buff idag


Buff er idag langt mere end den sømløse tube i microfiber, selvom det stadig er en af de mest populære Buff produkter. Buff Wool er kommet til, da rigtig mange spurgte på produktet i en lidt varmere og lidt mere teknisk udgave. På den måde er outdoorbutikkerne blevet en stor sælger af Buff produkter, men det slutter slet ikke her.
De seneste år har Buff nemlig udvidet sortimentet betragteligt og idag findes der også halsrør til børn og juniorer, der findes huer og balaclavaer, caps og bandanaer og mange mange flere produkter til at have på hovedet.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Buff Dryflex Neckgear

Hurtigtørrende buff med høj åndbarhed
199,00 kr.
Filters
Sort
display