90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Buck Knives

Knive med livstidsgaranti

Buck er knive i den bedste klasse og de ved det godt selv ovre i USA hvor de bliver produceret. De tøver nemlig ikke med at give livsvarig garanti på alle deres produkter.
Buck er på det nærmeste indbegrebet af knive og har da også produceret dem i mere end 100 år i en kvalitet andre bare må beundre.

Buck giver dig den højeste form for garanti du kan få på din nye kniv, nemlig livstidsgaranti - uanset hvilken model du vælger.
Det gør man kun når man virkelig tror på sit produkt og ved at det kan holde til lidt af hvert og det kan en kniv fra Buck.

Historien om Buck

Historien om Buck starter i Kansas hvor en smede lærling ved navn Hoyt Buck søgte en bedre måde at bearbejde stål, så det ville holde længere. Med hans unikke fremgangsmåde blev den første Buckkniv produceret i 1902.

Hoyt lavede hver kniv i hånden ved hjælp af genbrugsstål som råmateriale. Hans håndværk blev meget værdsat under anden verdenskrig, da der var manglen på råvarer og man var nødt til at købe noget der kunne holde i mange år. Hoyts ældste søn Al havde afsluttet en karriere i flåden et årti tidligere og Hoyt og hans kone Daisy, flyttede ind med Al og hans unge familie i 1945 og startede en butik som de kaldte H.H. Buck og Søn.

Efter sin fars død holdt Al forretningen kørende, og han introducerede sin søn, Chuck til knivvirksomheden i en tidlig alder, og Chuck og hans kone Lori, var begge involveret, da virksomheden blev udvidet. I 1964 blev hele knivindustrien revolutioneret med indførelsen af ??Model 110 Folding Hunter, hvilket den dag i dag gør Buck knive legendarisk, da modellen stadig er en bestseller.

Chuck arbejdede sig op gennem virksomheden som formand og administrerende direktør i mange år, før han gav tøjlerne videre til sin søn, CJ, i 1999. Chuck forblev aktiv som bestyrelsesformand indtil han gik af i 2015.

CJ, 4. generations familiemedlem kører nu Buck Knives videre som administrerende direktør og har været i virksomheden siden 1978. Han er citeret for at sige: "Vi har hjulpet folk med at trives med pålidelige og troværdige produkter i over et århundrede. Da vores eget navn er på kniven, er vores kvalitet, fokus og opmærksomhed på detaljer meget personlig. "

Filters
Sort
display