90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Helsport Alta Spring Pro

Funktionel 3-sæsoners sovepose fra Helsport

Mærke: Helsport
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.399,00 kr.
699,50 kr.
decrease increase

Den velkendte Alta- serie er blevet redesignet, hvilket har resulteret i en forbedret varme-til-vægt-forhold med 20%. Den primære årsag til, at serien er blevet lettere, er den nye pasform. Alta-serien har fået den effektive pasform fra Rago-serien, med en tilpasset pasform omkring skuldre, fodende og hætte for at minimere varmetab. Pasformen reducerer kolde områder i soveposen, så du kan få en god nats søvn. Isoleringen er den samme som i de tidligere modeller, og er stadig vandafvisende.

Lynlåsen er blevet gentænkt for at kunne glide meget lettere under åbning og lukning, og både halskraven og hættetrækket er ændret for øget komfort omkring ansigtet og er nem i brug. Omkring hætteåbningen er en ny indvendig snor og en blød og isoleret klap for en endnu bedre nats søvn.

Under soveposen er soveposen lavet med anti-slip materiale, så du vågner op det samme sted, som hvor du lagde dig. Alta har en integreret pudelomme, hvor du kan lægge ekstra tøj for at fungere som en pude. Kompressionsposen er blevet opdateret med nyt materiale og har små spænder, der gør det muligt at komprimere posen yderligere og nemmere end før. Derudover, vil du også finde en lille inderlomme, som kan bruges til din telefon, pandelampe eller lignende, så man skal lade hele soveposen igennem for at finde, hvad man har taget med sig i seng. 

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Comfort temperatur5 grader
Limit temperatur0 grader
Extrem temperatur-15 grader celsius
Materialer
Materialer yderstof100% 50D Micropolyester
Materiale inderstof100% 40D Nylon / 100% Nylon Taslon ripstop Anti slide
FyldmaterialeThermoguard 6000® Synthetic fiber
Størrelser og omfang
Fyldvægt200 gram
Kropslængde max.185cm (Regular), 200cm (Long)
Bredde75 cm (Regular), 85 cm (Long)
Vægt
Vægt1,38 Kg (Regular), 1,77 Kg (Long)
Filters
Sort
display