90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Marco Herre Parka

Klassisk parka i flot snit

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 1-2 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.599,00 kr.
1.699,00 kr.
1.529,10 kr.
decrease increase

Marco er en kraftigt vatteret og fuldstændig vind- og vandtæt parka med tapede sømme. Den har en tovejslynlås med en beskyttende stormklap. Fire lommer foran, alle med adgang fra to sider, hvilket giver dig otte muligheder. Inde i højre forlomme sidder en refleksstrop, der kan foldes ud, når det er nødvendigt. De synlige lynlåse er vandafvisende. Meshstof i lommen og en Napoleon-lomme med lynlås.

Parkaen har en høj krave og en justerbar hætte med aftagelig kant af imiteret pels. Bløde indermanchetter. Sømkanten, manchetterne og taljen kan alle justeres efter behov. Refleksdetaljer foran og bagpå. Regular fit.

Vatteringen er fremstillet af 100 % GRS-certificerede genbrugspolyesterfibre. Foret er farvet ved hjælp af teknikken Solution Dye. Denne teknik sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionelt farvet stof i samme materiale. PFC-fri vandafvisende finish. Også for de sorte, mørkeblå og dybgrønne farvers vedkommende er skalstoffet farvet ved hjælp af Solution Dye-teknikken.

OBS: Den mørkeblå farve er meget dyb, næsten sort!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk 10.000 mm.
Åndbarhed 4000 G/m2/24h
Polstring 240 g/m²
Didriksons varmeniveau 3/3 Ekstra varmt - Dette tøj er ekstra varmt og har meget isolerende egenskaber med en vattering på mellem 160-250 g/m2.
Produkt tags
Filters
Sort
display