90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Frida Womens Parka 7

Vinterparka i lækkert sporty design - dejligt varm.

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.799,00 kr.
999,00 kr.
decrease increase

Frida er en mellemlang varm parka med en sporty udstråling. Den er fuldstændig beskyttende mod vind og vand takket være tapede sømme og er lavet af et åndbart materiale. Denne parka er din pålidelige følgesvend, der sikrer, at du er godt rustet til vådt og blæsende vejr. Med 100% vandtæthed og vindtæthed på grund af de tapede sømme, er du beskyttet i enhver situation.

Hætten kan tilpasses efter dine præferencer, og parkaen har fire forlommer - to med lynlås og to med trykknapper. Desuden er der to sidelommer til at varme dine hænder på kolde dage og to inderlommer, hvoraf den ene er nem at nå uden at åbne hele jakken. Juster hætten, manchetterne, taljen og kanten forneden efter dine behov for at opnå den bedste pasform.

Parkaens foring er farvet ved hjælp af Solution Dye-teknikken, en bæredygtig farvningsmetode, der sparer op til 80% vand i forhold til konventionel farvning af polyester- og polyamidstof. Den har også en PFC-fri, vandafvisende finish. Bemærk, at selv de sorte, mørke natblå og dybgrønne farver er produceret ved hjælp af Solution Dye-teknikken.

 

OBS: Den lyseblå er lidt mørkere end på billedet.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
Åndbarhed4000 G/m2/24h
Polstring140 g/m²
Filters
Sort
display